© Powered by SiteSpirit

 
logo.gif

Informatie

Wie zijn wij
Contact

Contact

Hoogervorst Makelaardij
Dopheidestraat 120
2165 VT Lisserbroek
+31252 423165

Email: info@hoogervorstmakelaardij.nl

Klik hier om naar het contact formulier te gaan


© Powered by SiteSpirit


Hendrikstraat Aalsmeer

Verkocht binnen 2 weken!

1.jpg

In Aalsmeer-Oost, grenzend aan de wijk Nieuw-Oosteinde staat deze luxe geschakelde 2-onder-1-kapwoning met oprit en garage. Deze heerlijke eengezinswoning is op de begane grond uitgebouwd en heeft hierdoor een lichte living en een moderne open keuken met inbouwapparatuur. Op de 1e etage zijn er thans 2 ruime slaapkamer (oorspronkelijk 3) en een moderne badkamer voorzien van alle gemakken. De 2e etage heeft een ruime slaapkamer met dakramen. Erg prettig is de riante achtertuin op het zonnige zuidwesten met een vrije ligging. Hier heb je veel privacy en je kunt het grootste deel van de dag genieten van de zon!

Vanuit de bouw in 1989 is de woning volledig geļsoleerd, maar dit huis is helemaal energiezuinig door het aanbrengen van 12 zonnepanelen op het achterdakvlak die zorgen voor gemiddeld ca. 3000 kWh (ter vergelijking: een gemiddeld huishouden gebruikt circa 3500 kWh per jaar).

Centraal gelegen op circa 100 meter afstand van het moderne winkelcentrum aan het Poldermeesterplein voor de dagelijkse boodschappen en het gezondheidscentrum. Kinderen kunnen hier lopend naar de Brede School (3 scholen onder 1 dak) en openbaar vervoer verbindingen zijn nabij. De uitvalswegen A4, A9, en A10 zijn met de auto snel aan te rijden net als het Stadshart van Amstelveen en Schiphol.


verkocht
Straat & nummer: Hendrikstraat
Plaats: Aalsmeer
Wijk: Oosteinde
Postcode: 1432 JK
Slaapkamers: 3
Garage: Ja
Kantoor / praktijk mogelijk? Ja
Tuin: Ja
Soort woonhuis: Eengezinswoning
Type woonhuis: 2-onder-1-kapwoning
Bouwvorm: Bestaande bouw
Bouwjaar: 1989
Woonoppervlakte (M²): 133
Overige inpandige ruimte (M²): 28
Perceel oppervlakte (M²): 248
Inhoud (M³): 535
Energielabel: B
Opleveringsindicatie: in overleg