© Powered by SiteSpirit

 
logo.gif

Verkoopmenu

Algemeen

Informatie

Wie zijn wij
Contact

Contact

Hoogervorst Makelaardij
Dopheidestraat 120
2165 VT Lisserbroek
+31252 423165

Email: info@hoogervorstmakelaardij.nl

Klik hier om naar het contact formulier te gaan


© Powered by SiteSpirit


Algemeen

Funda.jpg


Een huis verkopen doet u niet iedere dag. Dat is een spannende aangelegenheid waarbij meer komt kijken dan u denkt. Niet alleen het bepalen van een reŽle waarde van uw woning is heel belangrijk, maar ook door goed onderhandelen kan veel geld worden verdiend. Hoogervorst Makelaardij neemt graag al dat werk voor u uit handen en zorgt ervoor dat alle juridische aspecten worden meegenomen en zorgvuldig worden vastgelegd.

Een eerste kennismakingsgesprek geeft u de mogelijkheid om alles een goed voor u op een rijtje te laten zetten. Daar neemt Hoogervorst Makelaardij uitgebreid de tijd voor. Aarzelt u daarom niet en neem zo snel mogelijk contact met ons op, wij komen graag langs voor een gratis vrijblijvend gesprek waarin meteen de waarde van uw woning kan worden bepaald.

Staat uw woning eenmaal bij Hoogervorst Makelaardij in verkoop, dan zal professioneel gezocht worden naar een goede koper. Directe plaatsing op diverse internetsites biedt de mogelijkheid om uw woning onder de aandacht van zoveel mogelijk gegadigden te brengen. Hoogervorst Makelaardij zal ervoor zorgen dat uw woning geplaatst zal worden op Funda.nl, Huislijn.nl, Jaap en alle andere bekende internetpagina's. Daarnaast is ook een te koop bord of spandoek een uitstekende mogelijkheid om aan een ieder kenbaar te maken dat uw woning te koop staat.

Keurige brochures van uw woning zijn niet alleen te verkrijgen op kantoor, maar kunnen bovendien door potentiŽle kopers per rechtstreeks als PDF bestand worden gedownload! Voor een bezichtiging nemen wij uitgebreid de tijd en kan het niet tijdens kantooruren, dan kan het bij ons ook in de avonduren. U ziet service staat bij ons hoog in het vaandel en wij regelen van het A tot Z voor u.

Hoogervorst Makelaardij zal uw woningpresentatie op de volgende internetsites laten geschieden:

www.hoogervorstmakelaardij.nl
www.funda.nl
www.huislijn.nl
www.jaap.nl