© Powered by SiteSpirit

 
logo.gif

Informatie

Wie zijn wij
Contact

Contact

Hoogervorst Makelaardij
Dopheidestraat 120
2165 VT Lisserbroek
+31252 423165

Email: info@hoogervorstmakelaardij.nl

Klik hier om naar het contact formulier te gaan


© Powered by SiteSpirit


Wie zijn wij

Team Hoogervorst Makelaardij.jpg

Hoogervorst Makelaardij is de makelaar uit Lisserbroek, inmiddels ruim 10 jaar actief in de Haarlemmermeer en Bollenstreek. Maurice Hoogervorst: wij zijn een klein kantoor waar wij de klanten begeleiden van het eerste gesprek tot en met het bezoek bij de notaris. Kortom wij regelen alles voor de klant van A tot Z. De courtage is niet alleen een sterk punt, maar ook onze unieke uitgebreide service. Korte lijnen zijn heel belangrijk voor ons. Wij zijn dan ook altijd bereikbaar, bezichtigen ook in de avonduren en weekeinden. Inmiddels hebben we een groot relatienetwerk opgebouwd van tevreden klanten en krijgen via dit netwerk de meeste nieuwe cliŽnten binnen door mond tot mond reclame. Wij denken dat dit succes komt doordat wij persoonlijk betrokken zijn, bij de aankoop of verkoop van de woning. Wij proberen er dan ook alles aan te doen om voor onze opdrachtgever het beste resultaat te behalen.

Wij zijn een totaal makelaardij, dat wil zeggen: verkoop- en aankoopbemiddeling van woningen en bedrijfspanden, verzorging van taxaties, verhuur van woningen en bedrijfspanden.

Als u verhuisplannen heeft of uw droomhuis te koop heeft zien staan, kunt ons altijd inschakelen voor een vrijblijvend gesprek. Wij vertellen u dan in een persoonlijk gesprek wat u kunt verwachten van ons en voeren tevens een waardebepaling uit van het te verkopen object. U kunt ons altijd bereiken op telefoonnummer: 0252-423165 of 06-53724350, per e-mail: info@hoogervorstmakelaardij.nl